Beställning av vindskydd

Från och med nu är det fritt fram att beställa vindskydd i form av ”Glasräcke 200” hos Karlsson & Dahl. Glasräcket ska vara lackerat i kulören ”Akzo Nobel YW2671” vilket Karlsson & Dahl är informerade om.

För att underlätta och samordna beställning och montering ska beställning göras senast 10 maj till Karlson & Dahl. Kontaktuppgifter finns här: https://www.karlsson-dahl.se/kontakt-karlsson-dahl/ .

Hur går det med inglasning och Cit i Lä då?
Vi hade hoppats att man även skulle kunna beställa inglasning och Cit i Lä nu, men tyvärr har vi inte fått något bygglov än. Vi fick avslag på vår första ansökan men jobbar nu vidare med underlag för en ny ansökan.

2 reaktion på “Beställning av vindskydd

  • 24 april, 2021 kl. 10:34
    Permalink

    Hej!

    Hur är det tänkt att vindskydden skall monteras? Runtom hela balkongen eller bara på den sida vinden ligger på som mest? Hur höga skall de vara?
    När tror ni ev bygglov för inglasning kan komma?
    Kan kanske vara värt att vänta på?

    Svara
    • 13 maj, 2021 kl. 10:32
      Permalink

      Hej! Det är valfritt om vindskydden monteras runtom hela balkongen eller bara på en sida. Höjden och andra egenskaper kan Karlsson & Dahl svara bättre på.
      Det är jättesvårt att svara på när bygglovet kan komma att godkännas (om det ens blir godkänt), men det är inte så sannolikt att det blir denna sommaren/hösten tyvärr.
      //Styrelsen

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *