Visningshelg 23-24/4 av vindskyddande glasskärmar

Styrelsen för Brf Krukmakaren har sen tidigare beslutat att erbjuda glasskärmar av hissbar typ för våra balkonger.

Vi har under vintern och våren undersökt de konstruktiva förutsättningarna för belastning av balkongplattorna. Det framkom i vår undersökning att möjligheten för att installera vindskydd Cit i Lä är begränsad till vissa av våra balkonger. Det beror på skärmens vikt, en Cit i Lä väger betydande, och armeringen i vissa balkonger är ej tillräcklig för denna belastning.

De balkonger som kan installera Cit i Lä är markerade i grönt på bifogade skisser nedan. Bor du på markplan och vill installera Cit i Lä fungerar det också. För er som har en balkong/uteplats som är godkänd för belastning och intresse kommer vi att ha en visning av Cit i Lä från Karlsson & Dahl på gården under helgen den 23-24/4.

De balkonger som ej kan utrustas med Cit i Lä, markerade i blått på skisserna, kommer att erbjudas att montera ett fast glasräcke på insidan av befintligt balkongräcke, typ Glasräcke 200 som tidigare är kommunicerat. Är du intresserad av denna lösning är du välkommen att besöka oss på visningstiderna ovan.

Vi, Anders & Annika från styrelsen, kommer att vara på plats på lördag 23/4 kl 11-12 och söndag 24/4 kl 15-16 om ni vill träffa oss, annars går det utmärkt att ta sig en titt själv!

Efter visningshelgen har vi för avsikt att snarast beställa vindskydd till medlemmar som är intresserade. Vi kommer att ta in intresseanmälningar för vindskydd under visningshelgen och även via utskick under efterföljande veckor.

Priser, leveranstider och övriga förutsättningar ber vi att få återkomma med till intresserade medlemmar.

A-huset
B- och C-husen